Muzika

Direktno.rs

05. 09. 2021. 11:44 0

The Weeknd bojkotuje Gremi zbog sukoba od prošle godine

Popularni kanadski pevač The Weeknd i ove godine nastavio je da bojkotuje dodelu Gremi nagrada, nakon prošlogodišnjeg sukoba. On je odlučio da ove godine svoju muziku ne šalje, kako se ne bi našao na listi za dobijanje ovog prestižnog priznanja.

Popularni pevač imao je prošle godine sukob sa Gremi Akademijom, zato što nije dobio nominaciju za svoj kritički prihvaćeni album pod nazivom ,,After Hours".

The Weeknd je nakon toga javno kritikovao ovu dodelu nagrada, smatrajući da su korumpirani.

- Gremiji su i dalje korumpirani. Dugujete meni, mojim obožavateljima i transparentnosti u industriji - napisao je on na Tviteru.

Ali njegovo nezadovoljstvo nije se završilo prošle godine, ono se nastavilo i ove godine, pa je ovoga puta pomenuo i takozvane ,,tajne odbore".

- Zbog tajnih komiteta, više neću dozvoliti svojoj izdavačkoj kući da preda moju muziku Gremijima- izjavio je popularni pevač u jednom intervjuu za strane medije.

The Weeknd poslednji singl koji nosi naziv ,,Save Your Tears" izašao je početkom januara ove godine, a trenutno radi na svojoj novoj muzici.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Najtužnija maca na svetu

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati