Muzika

Direktno.rs

05. 07. 2021. 09:21 72

MOŽE I TAKO: Borani nisu hteli da im Lukas peva!

Aca Lukas, Vučićev podržavalac, doživeo je sinoć fijasko u Boru. Kontroverzni folker nenajavljen je stigao na proslavu 30-godišnjice mature, u pratnji menadžera Saše Mirkovića, kako bi otpevao nekoliko pesama. Ali, avaj... Ništa od toga, brže bolje je izašao iz sale: Objašnjeno mu je da "nije poželjan".

U naprednoj Srbiji sve je moguće, pa čak i to da ako ste miljenik vlasti, a još ste novopečeni književnik, možete da obilazite proslave i bez poziva uzmete mikrofon! Sinoć u Boru - zanimljiva scena. Aca Lukas, Vučićev miljenik, banuo je na proslavu mature. Seo za sto sa menadžerom Sašom Mirkovićem i ponudio se da otpeva nekoliko pesama slavljenicima.

Neočekivano ili ne, tek posle mukotrpnih pregovora, u pojedinim momentima i naizgled nervoznih, čak i konfliktnih situacija, slavljenici su odbili da im Lukas peva. Nije pozvan, nije za ovu žurku, nije potreban...

- Idi u Beograd, tamo pevaj - dobacivali su mu Borani.

Može, eto, i tako u naprednoj Srbiji. Ne mora sve bahato, ne postiže se sve na "dža bu", na pozivanje na Vučića, SNS, vlast, "ja sam Aca Lukas"...

Bravo, hrabri Borani.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 72

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati