Muzika

Direktno.rs

27. 06. 2021. 18:49 0

"Svi smo pomalo k'o skitnice": Boris Novković iznenađuje (VIDEO)

Hrvatski muzičar Boris Novković obradovao je publiku novom pesmom i spotom. Jednostavnog naziva "Ljeto je" uz vesele note i lagan tekst između ostalog se kaže da smo svi pomalo k'o skitnice tokom najtoplijeg perioda u godini.

Tokom prošle godine kantautaor Boris Novković počeo je da priprema dugoočekivani novi studijski album koji je najavio pesmom "Moj grad" nastaloj u izolaciji. Bio je vredan tokom pandemije i objavio je i singlove "Dinamit" koji najbolje opisuje energiju predstojećeg albuma. Zatim je usledila romantična pesma sa retro prizvukom, "Pun mjesec, ti i ja" . Nova pesma je vesela letnja pesma koja odiše vedrinom i pozitivnim vibracijama, a u spotu vidmo Borisa u jarkim bojama kako nismo navikli do sad.
- Moram da priznam da pored visoke temperature, na setu sam se preznojavao i od teme jer su me prvi put u karijeri nagovorili da nosim jarke boje. Crvena havajka i plavi šorc bili su izazov za mene s obzirom da sam čitavu karijeru proveo u tamnim tonovima. Nadam se da će reakcije biti dobre - izjavio je uz osmeh Boris i dodao:

- Sve sto sadrži ova pesma opisao sam u osvrtu na celi album i njegov senzibilitet. Gledanje na svet ružičastim naočarima još je lepše leti u dobrom društvu i raspoloženju. Leto je period najveće slobode, slobode od viška odeće, slobode od velikih poslova i uživanja u odmoru, slobode od naših umnih misli koje nas prate dok ne legnemo kraj mora, uputimo pogled prema pučini, planini , jezeru, šumi i otplovimo u kutak svog mira i mašte. Do novog albuma koji će izaći u septembru uživajte u letu, širite ljubav i radost života - poručio je nasmejani Boris.

Muziku i tekst je napisao Boris, a tu je i već standardna ekipa saradnika. Aranžman i produkciju je uradio Hrvoje Prskalo, režiju spota i fotografije potpisuje Raul Brzić. Pored fantastičnih Borisovih muzičara, pesmu je oplemenila i spotu se pojavljuje jedna od najboljih saksofonista u Hrvatskoj Lana Škrgetić , koja je objavila i svoj album prvenac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati