Muzika

Direktno.rs

08. 04. 2021. 18:25 1

Singl "Požuri" Lene Kovačević HIT u Turskoj

Pošto je njena pesma dostigla veliku popularnost na internacionalnoj sceni, naša pevačica je završila na brojnim naslovnim stranama magazina u Turskoj, gde je "Požuri" pravi hit na radiju.

Nakon uspeha hit singla "Kafe" na internacionalnoj sceni, Lenu Kovačević dočekala je vest da se od pre nekoliko dana na radiju nacionalne frekfencije JoyFM, najslušanije "Slow Music" stanice u Turskoj, nalazi pesma "Požuri". Autori pesme su Vladimir Danilović i Darko Dimitrov.Lena je 2020. godine postala deo međunarodne produkcijske kuće Pasion Turca čiji su deo i muzičari: Mariza, Buika, Lara Fabian, Rendi Cravford, LP, Pako de Lusia i mnogi drugi.

Lena Kovačević je i kreativni ambasador nacionalne platforme Srbija stvara koja je podržala snimanje spota za pesmu "Požuri".Umetnica iz Beograda stiče sve veću popularnost u Turskoj, njeni intervjui i fotografije su objavljeni na naslovnim stranama nekoliko magazina u toj zemlji.

U najpozitivnijem smislu Lena je sa ovom pesmom nastavila da pomera granice i donoseći nam emotivnu baladu, za koju sa pravom možemo reći da predstavlja pravo osveženje na našoj muzičkoj sceni u regionu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati