Muzika

Direktno.rs

08. 01. 2021. 11:21 1

Senidah: Duet sa Merlinom pun pogodak

Pesma "Dođi" koju su snimili Dino Merlin i Senidah izazvala je snažne reakcije kod publike u regionu, a pevačica je sada otkrila da je smatra "punim pogotkom".

Numera pod nazivom "Dođi" ima skoro pet miliona pregleda na Jutjubu, samo nedelju dana nakon objavljivanja. Reakcije publike su podeljene, neki je smatraju odličnom saradnjom, dok je jedan deo obožavatelja ovih izvođača komentarisao pesmu kao ne naročito dobru.

Senidah je u izjavi za "Avaz" prokomentarisala koliko joj je značio rad sa Merlinom i prve utiske nakon objavljivanja pesme.- Mislim da svakom znače fantastični komentari, posebno jer ova saradnja nosi puno toga. Volim kad se pomeraju granice u muzici i verujem da smo napravili pun pogodak ovim duetom - rekla je pevačica i dodala:

- Mogu reći da su mi 2020. godinu, između ostalog, obeležili i saradnja i snimanja s Dinom. On je poseban umetnik, čijoj muzici se divim, i volim taj perfekcionizam kod njega.Ona je navela i da joj je još od najranijeg doba san bio da sarađuje sa njim.

- Često se prisećam mog detinjstva, pa i tinejdžerskih dana, kad sam stalno slušala Merlinovu muziku i zamišljala kako li je to pevati s njim. Kad god sam putovala iz Slovenije ka Crnoj Gori s mamom i sa sestrom, uvek smo slušale njegove pesme i pojačavale do maksimuma. To baš pamtim kao jednu iskrenu želju odmalena. Tako da sam danas svedok da sve u šta iskreno veruješ i želiš uz veliki rad i posvećenost će se ostvariti kad dođe vreme za to - ispričala je Senidah.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati