Muzika

Direktno.rs

30. 11. 2020. 10:03 0

Bajaga odložio koncert: Kume, nadao sam se da ćeš se izvući

Koncert benda Bajaga i instruktori, koji je trebalo da se održi sinoć, odložen je zbog smrti kolege Miše Aleksića, koji je bio i kum Momčila Bajagića.

Bajaga i instruktori sinoć je u 20 časova na platformi YOUBOX trebalo da održe online koncert, međutim on je zbog smrti jednog od osnivača i basiste grupe Riblja čorba, odložen za 2. decembar u isto vreme.- Užasna vest je danas rastužila brojne zaljubljenike u domaću muziku svih generacija. Miša Aleksić, bas-gitarista i jedan od osnivača Riblje čorbe, preminuo je u 68. godini od posledica virusa korona - piše na zvaničnoj Instagram stranici ovog benda.Miša je bio kum i višedecenijski veliki prijatelj Momčila Bajagića koji je, potresen tragičnom vešću, smogao snage da se ovim rečima oprosti od velikog prijatelja.- Mišo, dragi moj kume, znao sam da ti je poslednjih nekoliko dana bilo baš loše, ali sam se nadao da ćeš uspeti da se izvučeš. Nažalost, nisi uspeo. Bili smo kolege u grupi, cimeri u sobi, kumovi u životu. Tvoj odlazak je užasan gubitak za tvoju porodicu, tvoju grupu i kolege, našu rok muziku i sve nas koji smo te mnogo voleli. Počivaj u miru kume - rekao je Bajaga.

 

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati