Muzika

Direktno.rs

25. 06. 2020. 12:59 0

Štulić isprozivao bubnjara Azre: "Lopov, neandertalac, kopile"

Poznati bubnjar Boris Lajner nedavno je objavio autobiografiju pod nazivom “Sve bio je ritam”, u kojoj je, između ostalog, pisao o brojnim anegdotama iz vremena Azre u kojoj je svirao.

Zanimljive  priče tiču se članova tog popularnog benda, posebno njenog frontmena Džonija Štulića. Iako već godinama živi u Holandiji i odbija da se pojavi u javnosti, o knjizi se oglasio i on. Svoje saopštenje, napisano u stihu, poslao je portalu "Ravno do dna", koji ga je objavio u celosti.

Štulić slikovito proziva Lajnera da je ritam koji spominje u naslovu knjige bio njegov ritam, a ne onaj za koji je zaslužan sam bubnjar. Navodi da njihovo prijateljstvo i saradnja nisu trajali deset godina, kako to tvrdi Lajner, i da ga je ovaj potkradao. Ističe i neke tehničke greške, poput pogrešno navedenih godina, a negira i postojanje nekih ljubavnih veza o kojima je Lajner pisao. Između ostalog, Lajnera je i izvređao nazvavši ga lopovom, neandertalcem i kopiletom.

Lajner je zasad ostao nem na optužbe i uvrede, ali zato je Štulićeve komentare komentarisao Jurica Pađen, takođe nekadašnji član Azre.

- Još uvek nisam pročitao celu knjigu, iako mi je stigla. Ali, video sam delove i već su me brojni prijatelji zvali i pitali da li tačno da sam upravo ja saopštio Lajneru da više nije u Azri. Mogu reći da to ne odgovara činjeničnom stanju, to nije ono čega se ja sećam. Odmah sam nazvao Lajnera, rekao mu da se ne ljutim, ali da to ne stoji - rekao je Pađen za Jutarnji.hr.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati