Muzika

Direktno.rs

22. 06. 2020. 15:51 0

Nikola Vranjković nastupa ovog vikenda

Nikola Vranjković biće deo letnjeg programa koji klub Fest organizuje za naredni period - nastupiće u bašti kluba u subotu, 27.juna!

Nikola Vranjković je kultni beogradski rok autor, pesnik i kompozitor. Više od jedne decenije bio je ključna autorska ličnost beogradskog benda Block Out. Njegov prvi samostalni album "Za ovde ili za poneti" izašao je 2001.godine, a posle raspada matičnog benda objavio je mini album "Bremeplov" (2014) i dvostruki album "Veronautika" u novembru 2017. godine.

Njegova pozicija na sceni nezavisna je i samostalna -- u pitanju je poseban fenomen koji na različite načine traje više od dvadeset pet godina. Album "Veronautika" je po glasovima slušalaca Radija Beograd 202 proglašen za album godine. Nikola Vranjković dobio je i nagradu "Strune od svetla" koja se dodeljuje za poseban doprinos afirmaciji pesničke reči u rok i bluz muzici.

Kao predgrupa na koncertu u bašti kluba Fest nastupiće grupa Brade od 20.30 časova, dok Vranjković na scenu izlazi u 21 čas. Ne propustite ovo posebno veče na otvorenom - dođite da čujete Nikolu Vranjkovića u bašti kluba Fest 27.juna!

Ulaznice su u prodaji u klubu Fest i u Felix shop-u (TC Sremska) po ceni od 1.000 RSD.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati