Muzika

Direktno.rs

19. 06. 2020. 11:32 1

Beogradski noćni market večeras na Kaleniću

Drugi ovogodišnji Beogradski noćni market biće održan večeras od 18 do 24 časa na pijaci Kalenić, pod sloganom "Show must go on".

U srcu Vračara, na Kalenić pijaci, jednom od najpoznatijih simbola Beograda, većeras će se predstaviti veliki broj starih i novih izlagača. Dobar provod biće "začinjen" ukusnim slatkim i slanim poslasticama šampiona pijaca, restorana i barova.

Na ovom Beogradskom noćnom marketu posetioci će biti u prilici da se prisete poznatih ali i da osete nove ukuse i mirise, jer će na ovoj popularnoj gradskoj manifestaciji nastupiti veliki broj poljoprivrednih proizvođača sa beogradskih pijaca, kao i male porodične radionice sa bogatom ponudom domaćih tradicionalnih proizvoda i specijaliteta.

Ovaj muzičko gastronomski festival postao je prepoznatljiv i po učešću brojnih umetnika i dizajnera, ali i odličnoj ponudi kreativnih i unikatnih modnih proizvoda. 

Pod sloganom "Show must go on" Beogradski noćni market će biti pravo mesto za dobar provod večeras i zbog toga što će ambijent biti upotpunjen novim i starim muzičkim hitovima koje će izvoditi DJ Ajron i drugi muzičari.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati