Muzika

Direktno.rs

28. 05. 2020. 10:32 0

Pevač hrišćanskog benda priznao: "Ne verujem u Boga"

Džonatan Stajngard, glavni vokal hrišćanskog rok benda Hawk Nelson, šokirao je pratioce na Instgramu objavom da više ne veruje u Boga.

Stajnberg je rekao da je kroz razgorvor sa prijateljima shvatio da bi trebalo javno da objavi da više nije vernik.

- Nisam mislio da ću ovo ikad napisati. Bio me je strah da ovo objavim, ali čini se da je dolo vreme da budem iskren. Nadam se da će ovo ohrabriti ljude koji se možda osećaju kao ja. ali se boje d aproznaju. Želim da budem otvoren - započeo je svoju ispovest Stajngard i dodao:

- Nakon što sam odrastao u hrišćanskom domu, kao dete sveštenika, i nakon što sam svirao i pevao u hrišćanskom bendu, priznajem da ne verujem u Boga - napisao je.

Iako je odrastao u hrišćanskom domu, pevač je priznao i da se često osećao neprijatno kada su članovi njegove porodice izvodili hrišćanske rituale. Napomenuo je i da nije uspeo da nađe odgovore na pitanja koja su ga mučila i da zvog toga sebe više ne smatra vernikom.

- Bilo je stvari koje jednostavno nisu imale smisla za mene. Ako je Bog dobar i svemoćan, zašto na svetu postoji zlo? ZAr on ne može da učini nešto u vezi toga? Da li je odlučio da ne učini? Da li je zlo na svetu rezultat njegove želje da nam da slobodnu volju? Dobro, i sta je onda sa glađu, bolestima, poplavama i svim patnjama koje ne uzrokuju ljudi i naša slobodna volja - zapitao se Stajngard i dodao da zbog svega ovoga više ne može da peva u bendu Hawk Nelson.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati