Muzika

02. 04. 2020. 18:59 0

Dokoni ste? Kaliopi predstavlja onlajn takmičenje!

Umetnici, kao i ostale javne ličnosti ulažu napore u podizanju svesti naroda u ova teška vremena u borbi protiva koronavirusa.

Ali, najvažnije od svega svakome od nas je da pomognemo time što prenosimo pravila za ostanak kod kuće, što pokazujemo prvenstveno i svojim primerom.

Kaliopi u ovim danima kada nedostaje svojoj publici, kao i ona njoj, jedna je od prvih koja je počela sa uživo obraćanjem na socijalnim mrežama, u kojim je animirala ljude pesmom, razgovorom i tako im ponudila ljubav i optimizam u njihovima domovima.

Poštujući i povratni odgovor publika koja sa nestrpljenjem očekuje svako naredno uključenje, došla je na divnu ideju koju će u toku meseca realizovati sa svojim kreativnim timom.

Naime kroz pevanje, muziciranje, plesanje i crtanje na temu njenih pesama sa ponuđene plejliste, organizuje se onlajn takmičenje pod nazivom "Kaliopi Fan Art" gde su učesnici njeni pratioci širom sveta.

- Dragi moji, minulih nekoliko sedmica pokušala sam da vas obojim sa mojim šarenim svetom satkanim od muzike i emocije, da vas bar virtuelno unesem u svoj dom. Htela sam na trenutak da vas odvojim daleko od svakodnevnice i sve loše da prevaziđemo pesmom. Shvatila sam kolike mogućnosti i kreativnosti poseduje svako od vas. Uz pomoć svog tima osmislili smo mesto za vaše kreativne trenutke i istovremeno da budemo bliže iako smo udaljeni jedni od drugh, pod motom #ostanikodkuće. Sa nestrpljenjem očekujem vaše radove! DOBRODOŠLI U - KALIOPI FAN ART! Vaša, Kaliopi - poručila je pevačica.

Takmičenje će trajati u toku meseca aprila, a svi primljeni radovi će biti objavljivani na njenim profilima na društvenim mrežama. Pobednike očekuju primamljive nagrade u sve četiri kategorije kao što su individualni časovi pevanja sa Kaliopi, učešće na njenom koncertu i spotu, dizajn na narednom kaveru za singl, i glavna nagrada - vikend u Makedoniji i druženje sa Kaliopi.

Pravila, nagrade i ostale informacije u vezi sa ovim kreativnim takmičenje, možete detaljnije pročitati na profilima Kaliopi na društvenim mrežama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati