Muzika

Direktno.rs

27. 01. 2020. 17:37 0

Dodela Gremija u jecajima, pevačica kroz suze pevala

Sinoćna dodela najvažnije nagrade u muzičkoj industriji, Gremi, nije, kao i inače, bila veče ispunjeno veseljem i ponekim skandalčićem. Tuga, suze i bol dominirali su događajem zbog smrti Kobija Brajanta, košarkaške legende koja je brojne utakmice odigrala baš u Stejpls Centru u Los Anđelesu, gde je održana i dodela Gremija.

Voditeljka dodele Ališa Kiz posvetila je šou uspomeni na Brajanta pevajući a kapela verziju pesme "It's So Hard To Say Goodbye" zajedno s Boyz II Men, a pop zvezda Lizo otvorila je veče baladom "Cuz I Love You" i rečima: "Ovo večeras je za tebe, Kobi". 

- Budimo iskreni, večeras osećamo veliku tugu jer su danas Amerika i svet izgubili heroja. I bukvalno stojimo ovdje, slomljenog srca, u kući koju je Kobi gradio - rekla je Alicia.

Zvezde su nastupale i primale nagrade dok su se na video-zidu prikazivali dresovi s brojevima 8 i 24 koje je Kobi nosio tokom svoje veličanstvene karijere, a emocionalni vrhunac večeri bila je izvedba pevačice Demi Lovato, koja se na početku nastupa rasplakala.

Sinoć se Lovato vratila na binu prvi put nakon što se predozirala na leto 2018. godine. Iako je na početku nastupa pogrešila, sa suzom koja joj se slivala niz obraz, dala je znak pijanisti da počne ispočetka. Lovato je potom trijumfalno izvela najnoviju pesmu "Anyone" nakon čega su usledile ovacije publike koju je emocija trenutka podigla na noge. 

"Anyone" je prva pesma koju je Demi snimila nakon predoziranja i tužan je uvid u sve što je pevačica proživljavala uoči tog stravičnog događaja.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati