Film i TV

19. 05. 2022. 21:31 0

Moguće da će Kris Rok voditi i sledeću dodelu Oskara

Komičar koji je ove godine bio učesnik incidenta na dodeli Oskara bi mogao ponovo da bude domaćin ove manifestacije 2023. godine.

Glumac Vil Smit je ove godine ošamario Krisa Roka u sred ceremonije dodele Oskara, ovaj incident bio je glavna tema na društvenim mrežama i u svetskim medijima.

Ceremonija će sledeće godine biti emitovana na ABC-u.

Vil Smit neće prisustvovati, budući da mu je zbog skandala Upravni odbor Akademije filmskih umetnosti i nauka zabranio da prisustvuje bilo kom događaju Akademije u narednih 10 godina.

Predsednik ABC-a, Kreg Ervič, rekao je da je dodela iz 2022. godine bila stvarno uspešna, uprkos šamaru. Ervič je takođe rekao da je otvoren za ideju da Rok bude domaćin dodele sledeće godine, jer bi to moglo da poveća gledanost, prenosi "Deadline".

Podsetimo, incident se dogodio kada je Kris Rok predstavljao najbolji dokumentarni film na dodeli Oskara, našalivši se usput na račun obrijane glave Džejde Pinket Smit tako što ju je uporedio je s izgledom Demi Mur u filmu “G.I. Jane.”

Rok je rekao da jedva čeka da vidi Pinket Smit, koja ima alopeciju, kako glumi u filmu “G.I. Jane 2”, što je navelo Smita da se popne na binu i udari Roka.

Smit se vratio na svoje mesto i rekao: "Drži ime moje žene dalje od svojih usta".

Vil je, nakon ovakvog ponašanja, ipak osvojio nagradu za najboljeg glumca za ulogu u filmu "Kralj Ričard".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati