Film i TV

25. 01. 2022. 11:30 2

Je l' iz Holivuda? Uroš iz "Azbuke ..." očarao žene

Serija "Azbuka našeg života", po romanu Mirjane Bobić Mojsilović, emituje se na televiziji, a glavna muška uloga Uroša Popovića poverena je markantnom Jadranu Malkoviču, koji je brzo očarao ženski deo publike.

Reč je o nemačkom glumcu srpskog porekla, kog smo nedavno imali prilike da vidimo i u seriji "Crna svadba" u intrigantnoj sceni.

Ipak, sada ga gledamo u glavnoj ulozi koja mu je, ako je suditi po reakcijama dama, odlično "legla".

Inače, njegov daleki rođak je slavni Džon Malkovič, koji potiče iz Crne Gore.

Jadran je rođen u Leverkuzenu, odrastao je i dugo živeo u Srbiji, a godinama stanuje u Velikoj Britaniji. U Srbiji je bio tokom teških godina za naš region.

- Kako je bilo ovde tada… Prošao sam kroz sve. Išao sam u školu, završio srednju, bio sam u vojsci ovde, bio sam ovde i za vreme bombardovanja. Nakon toga sam napustio zemlju, prvo sam otišao za Nemačku pa sam se vratio, a onda otišao u Englesku ― ispričao je on tokom prošlogodišnjeg gostovanja na RTS-u.

Igrao je u mnogim britanskim i nemačkim filmovima i serijama, a u njegovoj biografiji su naslovi Austenland, Whiskey Cavalier, Rosamunde Pilcher, White Heat... Pojavio se i u čuvenom "Ratnom konju" Stivena Spilberga, koji je bio nominovan za Oskara.

U poslednje vreme ga sve češće viđamo u Srbiji, gde je, pored "Crne svadbe", zabeležio ulogu u "Vampiru", kao i u "Herojima Halijarda" i "Azbuci našeg života".

On je u razgovoru za Elle istakao da želi da se veže za jedno mesto, ali mu to još uvek ne polazi za rukom.

- U poslednjih par godina sam počeo da osećam želju i potrebu da imam mesto na koje ću se uvek vraćati, gde ću urediti prostor i život na svoj način, i gde ću provoditi vreme kada nisam na nekom poslu ili na putovanju. Nažalost, to mesto još uvek nisam našao, ali sam uspeo da skratim listu na top tri lokacije. Trebalo mi je samo tri godine za to, a sad još toliko da odlučim da ipak ima još neka nova destinacija ― objasnio je on.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 2

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati