Film i TV

21. 01. 2022. 10:41 1

Neverica u "Slagalici": Svi smo imali nekog Arsu

Popularni kviz "Slagalica" sinoć je opet bilo teško gledati zahvaljujući sjajnom Arseniju Arsiću, studentu iz Beograda. Drugo veče zaredom Arsenije Arsić ostavlja i protivnike i gledaoce bez teksta, i ponovo je nekima bilo gotovo neprijatno dok su gledali kako ostvaruje možda najubedljiviju pobedu u istoriji Slagalice.

Naime, ponovo je sedeo u vrućoj stolici naspram Milana Đorđevića, a mada je u prethodnoj emisiji ostvario sjajno vođstvo (imao je 221 poen, a Milan 17), gledaoci nisu baš očekivali "reprizu".

Milanov rezultat je bio bolji nego prethodne večeri, ali ponovo je Arsenije izdominirao i nastup završio sa 412 poena, što je impresioniralo i voditeljku.

"Od kako ste ušli u ovaj studio samo su se nizale pobede", konstatovala je Milica Gacin i poželela mu mnogo uspeha u polufinalu u kojem ćemo ga gledati za nekoliko dana.

A gledaoci?

Još tokom prvih igara su shvatili da nema svrhe navijati za bilo kog takmičara jer je izvesno ko će biti pobednik. Uobičajenu napetost takmičenja je, kako se čini, smenio osećaj neprijatnosti pred toliko nejednakim snagama, a ni pogađanje rešenja više nije bilo tako zabavno jer - Arsa sve zna.

"Svi smo u odeljenju imali nekog Arsenija, kao što je ovaj iz Slagalice, zbog koga niste mogli da se igrate. Jer su vam uvek govorili: Vidi, kako Arsa može", jedan je od brojnih komentara na Tviteru koji su rezimirali utiske posle sinoćne Slagalice.

Pa, pogledajte kako Arsa može.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati