Film i TV

[ Izvor: Mediji ]

22. 01. 2022. 19:01 0

U nastavku "Mama i tata igraju se rata": Samoposmatranje

Još jedna poznata serija nas očekuje u 2022. godine. U pitanju je druga sezona ostvarenja "Mama i tata igraju se rata" sa Gordanom Kičićem i Ninom Janković u glavnim ulogama. Ono što je poznato jeste da će imati deset epizoda, glumačka ekipa biće bogata, a dvoje glumaca dolaze iz inostranstva.

Gostujući u emisiji "Beogradska hronika" na RTS-u, glumac, reditelj i producent serije "Mama i tata igraju se rata" Gordan Kičić govorio je o detaljima.

- Seriju su režirali Marko Manojlović, Nina Đukić i Gordan Kičić. Tekst su pisali Gvozden Đurić, Marko Manojlović i ja. Ekipa od prošle godine se malo promenila, ali neznatno. U pitanju je deset epizoda. Ima novih junaka. Velika glumačka podela, preko 60 glumaca igra u seriji. Imamo i dva stranca, Martina Bermosera iz Austrije i Mercedes de la Kruz iz Kanade - rekao je Kičić i nastavio:- To je kombinacija drame i komedije. To je žanr koji je prilično popularan sada u svetu. Na taj način ne dozvoljavamo ništa da prevagne, niti komedija, niti drama, tako da je to u nekoj srednjoj vrednosti i mislim da će publika biti veoma zadovoljna, jer nastavljamo priču o porodici Radisavljević... Biće to jedna introspektivnija sezona nego što je bila prva. Počinjemo tri godine nakon što je Veljko Radisavljević otputovao na Kamčatku. Za te tri godine dosta stvari se promenilo u životima junaka... Sezona je duhovita, vrlo dinamična, mislim da će publika zaista uživati... - naveo je Gordan Kičić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati