Film i TV

Direktno.rs

14. 01. 2022. 16:50 7

Netfliks snima seriju o mukama Noleta u Australiji

Novak Đoković bi, prema najavama koje stižu iz Velike Britanije, trebalo da bude zvezda Netfliksove serije posvećene dešavanjima u Australiji.

Đoković se od noći između srede i četvrtka nalazi u svojevrsnom lavirintu, pošto je vlada Australije prvo donela odluku o ukidanju vize, deportaciji, potom je usvojena Novakova žalba, a proces prebačen na Federalni sud, piše Nova.rs.

Sudija Entoni Keli je presudio u Novakovu korist, no to je bio tek uvod u veliku dramu, pošto je, uprkos svemu vlada Australije danas odlučila da mu ukine vizu. Novak će večeras u 22 biti saslušan pred imigracionim vlastima, a do tada je u pritvoru.

Dok čitav svet čeka ishod te priče, Dejli mejl donosi ekskluzivnu informaciju da će Đokovićeve muke u "zemlji kengura" biti ovekovečene u vidu serijala iza kog stoji Netfliks.

Kako je preneo Dejli mejl, snimanje je već započelo, a serijal bi trebalo da pruži uvid u veliki broj događaja "iza kulisa".

Još uvek nije poznati koliko bi trebalo da ima epizoda, kao ni kada bi trebalo da bude emitovana.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 7

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati