Film i TV

Direktno.rs

07. 12. 2021. 09:00 0

Snima se film o Fredu Asteru: Igraće ga - Spajdermen

Predstavnik kompanije "Sony Pictures" potvrdio je za "Variety" da je biografski film o Fredu Asteru i da je u "veoma ranoj fazi" razvoja. Već je i poznato ko će igrati legendarnog plesača.

U pitanju je glumac Tom Holand. Holivudski superstar potvrdio je ovu vest na promociji filma "Spider-Man: No Way Home" u Londonu.

- O, ja igram Freda Astera, da. Scenario je stigao pre nedelju dana. Još ga nisam pročitao - potvrdio je Holand, koji se proslavio igrajući lik Spajdermena.
Što se tiče Freda Astera, smatra se najvećim igračem u istoriji filma. Takođe, imao je svoje performanse na televiziji, ali i na Brodveju.
Karijera mu je trajala više od 75 godina. Fred Aster je najpoznatiji je po mjuziklima sa svojom partnerkom na ekranu Džindžer Rodžers.
Nije potvrđeno ko je scenarista i reditelj za biografski film o Fredu Astere, kao ni to kako se film zove.

Ovo je zapravo drugi biografski film o Fredu Asteru, sa još jednim projektom koji je u pripremi na platformi Amazon u kojem glume Džejmi Bel i Margaret Kveli kao Aster i Rodžers, pri čemu se taj projekat fokusira na njihovo uspešno partnerstvo, piše Daily Mail.

Džindžer Rodžers i Fred Aster na sceni:

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Fitnes oprema

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati