Film i TV

Direktno.rs

21. 10. 2021. 16:57 1

Dugo očekivani film "Dina" stigao u bioskope

Ova jesen u bioskope nam je donela film "Dina", novu adaptaciju naučno-fantastičnog klasika Franka Herberta, za koju se već sada uveliko traži karta više. Kako bi obeležio početak prikazivanja ovog dugoočekivanog ostvarenja, CineStar je uz sve epidemiološke mere, organizovao posebnu projekciju kojoj su prisustvovale mnoge poznate ličnosti kao što su Sandra Perović, Rade Ćosić, Miša Obradović, Nenad Radujević i mnogi drugi.

Bilo da ste fan naučne fantastike, akcije ili uopšteno filmofil, uz ovaj film će, nema tu nikakve sumnje, uživati svi u bioskoioma. Kao što je i Gardijan napisao u svojoj recenziji, film "Dina" nas podseća šta pravi holivudski blokbaster može biti. U režiji francusko-kanadskog reditelja Denisa Vilneva, ovaj film je već ubrao pozitivne kritike premijerno na filmskim festivalima u Veneciji i Njujorku.

Poznata imena kao što su Rebeka Ferguson, Zendaja, Havijer Bardem, a na čelu sa Timotijem Šalameom u glavnoj ulozi, preneće na maestralan način izvedbu ovog filma. Navodno, reditelj je već krenuo da radi na scenariju za predloženi drugi deo, a plan je da se knjiga u potpunosti oživi u više od jednog filma.

- Za svaku posebnu projekciju mi želimo nešto jedinstveno da pripremimo, jer CineStar ne nudi samo dobar repertoar već stavlja akcenat i na celokupni doživljaj koji je osmišljen za svakog posetioca - istakao je Zoran Savić, direktor Blitz-CineStar Srbija.

Film "Dina" svi oni koji to požele mogu da pogledaju u 4DX dvorani u Beogradu i Novom Sadu, te RealD 3D i eXtreme formatima u Beogradu, Novom Sadu, Zrenjaninu i Pančevu. 

Ulaznice za film Dina su u prodaji na blagajnama pomenutog bioskopa ili onlajn na cinestarcinemas.rs, a pogodnost je i da je parking za posetioce bioskopa besplatan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati