Film i TV

[ Izvor: Promo ]

21. 10. 2021. 15:00 0

United Grupa lansirala EON TV platformu u Grčkoj

United Grupa, vodeća telekomunikaciona i medijska kompanija u Jugostočnoj Evropi u okviru koje posluje i SBB, saopštila je danas da je lansirala EON platformu i u Grčkoj, koja je predstavljena zajedno sa EON paketima uz superbrzi optički internet i fiksnu telefoniju.

EON TV platforma, koju je razvio United Cloud - inovativni centar United Grupe, sada korisnicima u Grčkoj, kao što to čini i u Srbiji već tri godine, nudi inovativan način gledanja televizije uz najbolje korisničko iskustvo dostupno bilo kada i bilo gde.

Poput vodećih svetskih filmskih platformi EON omogućava gledanje preko 19.000 naslova filmova, serija i drugih sadržaja u okviru Video kluba na svim uređajima. EON Smart Box svaki TV pretvara u Smart TV, dok putem EON mobilne aplikacije omogućava gledanje televizije na mobilnom telefonu, tabletu i računaru.

Uz brojne funkcionalosti, kao što su vraćanje sadržaja do 7 dana unazad na skoro svim kanalima, započinjanje gledanja sadržaja na jednom i nastavak na drugom uređaju, preporuku omiljenog sadržaja u okviru EON profila, EON Kids poseban prostor sa dečijim sadržajima i mnoge druge, uz EON dolazi i ekskluzivna ponuda TV sadržaja.

U okviru EON paketa u Grčkoj dostupno je i devet Nova Sports kanala koji imaju ekskluzivna prava prenosa utakmica Premijer lige u narednih šest sezona počevši od avgusta sledeće godine, Superlige Grčke, La lige, Bundes lige i Lige 1, kao i više od 3.000 prenosa utakmica uživo na više od 40 vrhunskih takmičenja i turnira sa najboljim timovima i sportistima iz celog sveta.

Nova je potpisala ekskluzivne ugovore sa nekim od najvećih holivudskih filmskih studija - Universal, Sony Pictures, MGM i Warner Bros, što omogućava kompaniji ekskluzivna emitovanja holivudskih filmova i serija.

U okviru United Grupe u Srbiji, pored kompanije SBB i njenih servisa EON i Total TV, medijski sadržaj emituju televizije i portali N1, Nova S i Sport Klub.

Nakon lansiranja u Bugarskoj i Hrvatskoj ranije ove godine i uvođenjem u Grčkoj, EON je postala vodeća TV platforma Jugoistočnoj Evropi, koja je osim na tržištima United Grupeza više od 40 miliona ljudi dostupna i dijaspori širom sveta.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati