Film i TV

Direktno.rs

16. 10. 2021. 21:26 0

Tom Holand se rasplakao na snimanju Spajdermena (VIDEO)

Tom Holand nedavno je da se rasplakao tokom jednog od poslednjih dana snimanja filma "Spider-Man: No Way Home" zajedno sa devojkom i koleginicom iz filma Zendajom.

"Ove filmove snimamo već pet godina", rekao je Holand za "Entertainment Weekly" u novom intervjuu.

Holand se pridružio filmskom univerzumu Marvela kao Spider-Man/Piter Parker u filmu "Captain America: Civil War" 2016. godine.

Njegov prvi samostalni film o kultnom liku pod nazivom "Spider-Man: Homecoming" objavljen je sledeće godine.

Deo "Homecoming" fokusiran je na Pitera koji žonglira svojom željom da bude prijateljski heroj iz susedstva sa tipičnim srednjoškolskim problemima, poput zaljubljenosti u popularnu devojku po imenu Liz, koju glumi Laura Harier.

Film je takođe predstavio Batalona kao Piterovog najboljeg prijatelja Neda, a Zendaju kao drugaricu iz razreda po imenu "MJ".

Holand, Batalon i Zendaja ponovno su se okupili za "Spider-Man: Far From Home" 2019. godine, koji je učesnike odveo u Evropu u sklopu razrednog putovanja.

Tamo je romantična veza Pitera i MJ procvetala.

Prvi trejler za predstojeći treći film "Spider-Man" pokazao je da će njihova veza biti na testu.

Holand je za "EW" rekao da je, dok je radio s Batalonom i Zendajom, tokom jednog od njegovih poslednjih dana na snimanju filma "No Way Home" postao preplavljen emocijama.

Glumac je rekao da ne zna da li će ovo biti poslednji put da će njih troje raditi zajedno.

"Bilo je to srceparajuće, ali i zaista uzbudljivo, jer svi prelazimo na sledeće poglavlje naše karijere", prisetio se Holand.

„Dakle, deljenje tog trenutka sa njima bio je možda najbolji dan koji sam ikada imao na setu. Mislim da nikada nisam tako plakao.“

Holand je prethodno za "GQ" i "Collider" rekao da mu ugovor ističe nakon "No Way Home" pa je njegova budućnost nakon tog filma nepoznata.

U razgovoru za "EW", rekao je da ima osećaj da je ovaj film zaključak njegove "Spider-Man" faze.

"Svi smo tretirali "No Way Home" kao kraj franšize, recimo", rekao je Holand za "EW".

"Mislim da kad bismo imali sreću da ponovo zaronimo u ove likove, videli biste sasvim drugačiju verziju. To više ne bi bila trilogija "Homecoming". Dali bismo joj malo vremena i pokušali da  izgradimo nešto drugačije i promenili bi filmove".

Zendaja je podelila sličan komentar još u julu za "E News" da je snimanje "No Way Home" bilo "gorko-slatko", jer nije sigurna hoće li glumačka ekipa zajedno glumiti u sledećem nastavku.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati