Film i TV

Direktno.rs

20. 09. 2021. 10:06 0

Dodeljene Emi nagrade: Serija "Kruna" najbolja

Drama "The Crown" i komedija "Ted Lasso" osvojile su glavne televizijske nagrade Emi, dok je "The Queen’s Gambit" proglašena najboljom ograničenom serijom na ovogodišnjoj dodeli nagrada Emi koja je održana sinoć.

Pobedom u najboljoj dramskoj seriji s naslovom „The Crown“ Netflixu je dodeljena najveća nagrada do sada, dok je Apple TV+ ušao u prvu ligu streaminga s pobedom za humorističku seriju s „Ted Lasso“. Ni Netflix ni AppleTV+ ranije nisu osvojili Emi za najbolju komediju ili najbolju dramsku seriju.

Olivija Kolman i Džoš O’Konor iz „The Crown“ osvojili su televizijske nagrade Emi za dramske glumce. Oni su glumili kraljicu Elizabetu i princa Čarlsa, u raskošnoj sagi o britanskoj kraljevskoj porodici.

Kejt Vinslet proglašena je najboljom glumicom kao problematična detektivka u ograničenoj seriji „Mare of Easttown“, dok je Juan Mekgregor pobedio s ulogom modnog dizajnera u mini seriji „Halston“.

Nakon sezone koja se fokusirala na nesrećan brak princa Čarlsa i princeze Dajane, „The Crown“ je odnela i pobede za sporedne glumce – Džilijan Andreson kao bivše britanske premijerke Margaret Tačer i Tobajasa Menziesa kao pokojnog princa Filipa, ali i za tekst i režiju.

Džejson Sudeikis, zvezda i sukreator filma „Ted Lasso“, proglašen je najboljim glumcem u komediji, a Hana Vedingem i Bret Goldstajn najboljim sporednim ulogama.

Džin Smart doživela je ovacije kada je proglašena najboljom humorističkom glumicom u tv seriji „Hacks“, koja govori o stand-up komičarki.

Zabrinutost zbog delta varijante koronavirusa naterala je nedeljnu ceremoniju da se preseli u šator u centru Los Anđelesa, sa smanjenom listom gostiju i obaveznom vakcinacijom i testiranjem.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Uhvatiću te kad tad

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati