Film i TV

Direktno.rs

19. 09. 2021. 17:03 3

Greška u filmu "Toma": "Bjela je tako hteo, za svoju dušu"

Film “Toma” Dragana Bjelogrlića oduševio je publiku, a zbog pojedinih scena, nije bilo suvog oka u bioskopskoj sali. Ipak, u samom filmu potkrala se jedna greška, koju mnogi nisu primetili.

Naime, čuvena pesma Lepe Lukić “Srce je moje violina”, koju u filmu izvodi glumica Olivera Bacić – nije ni postojala u vreme dok je Toma Zdravković bio živ. Zbog toga Lepa u stvarnom životu, tu pesmu nije mogla da peva na koncertnim turnejama u to vreme – kako je to u filmu predstavljeno.

Ovo je dan posle premijere filma, potvrdila i sama Lepa Lukić. Ona je rekla da je na to bila ukazala i reditelju filma Draganu Bjelogrliću.

– Lepo je to što je pesma “Violina” u filmu, ali ona je kasnije izašla. Tada sam pevala po turnejama “Od izvora dva putića”. Kompozitor filma je znao za to, rekla sam im da je to greška. Ali, Bjelogrlić je insistirao da ta pesma bude izvedena u filmu za njegovu dušu – rekla je Lepa Lukić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati