Film i TV

Direktno.rs

15. 09. 2021. 15:00 3

ŠOK slavne voditeljke: Tri ćerke, samo mama žensko

Poznata britanska voditeljka, vokalni trener i žiri u brojnim tamošnjim muzičkim takmičenjima Keri Grant (56) otkrila je za medije da je "jedina preostala žena u porodici" nakon što su se njene tri ćerke deklarisale kao trans ili nebinarne.

Ova voditeljka ima četvoro dece sa suprugom Dejvidom Grantom, članom fank grupe Linx iz 80-ih, od kojih se troje ne identifikuje polom koji su dobili po rođenju. Keri je istakla da sada podržava svoju decu, ali da joj je trebalo vremena da nastavi dalje i da je "tugovala" nakon spoznaje da više nema ćerke.

Ona je u intervjuu za "The Sunday Times" rekla da nijedno od njene dece nije uzimalo polne hormone, iako bi to u budućnosti možda mogle da učine, ali da joj je stalo da što duže zadrže svoj "nebinarni status" dok razmatraju različite opcije.

"Krajem rošle godine sam u jednom trenutku pomislila: "Oh, ja više nemam ćerke". Kao majka, ja sam oduvek želela ćerke. Ja sam jedina žena koja je ostala u porodici. Nekako sam uspela da kažem sebi: "U redu, moram to da prežalim i da nastavim dalje"", rekla je ova voditeljka.

Najstarije dete slavnog bračnog para je Oliv Grej (26) koja se deklariše kao nebinarna i koristi zamenicu oni/njihovo, dok se najmlađa Arlo (15) identifikuje kao demygirl - osoba koja je po rođenju žena, ali se ne oseća u potpunosti kao žena. Njihova srednja ćerka Tajlan, inače prva autistična glumica, takođe se prošle godine izjasnila kao nebinarna osoba i to je podelila i na Instagramu.

U decembru su ove devojke istakle da je priznanje da su nebinarne najveće njihovo dostignuće u 2020. godini i najveća promena u životu.

Keri je priznala da povremeno ne postupa ispravno prema svojoj deci, ali da se trudi da se izvini i da "nastavi dalje".

Inače, sva deca ovog para pate od različitih poremećaja u ponašanju, a ova dama je više puta pričala o izazovima podizanja dece sa složenijim potrebama.

Oliv pati od poremećaja hiperaktivnosti i deficita pažnje (ADHD) i dispraksije, dok Tajlan ima Aspergerov sindrom i diskalkuliju. Arlo je takođe autistična i ima ADHD, dok njihovo najmlađe dete Natan, kog su usvojili kada je imao dve godine, takođe boluje od pomenutog problema.

"Kada smo zajedno, to može da bude najlepše ludilo kada se smejemo i šalimo. Ili moramo da se pozabavimo problemima ponašanja jer jedno ili više dece počinju da budu nasilna i nezadovoljna. Ili je neko od njih blizu depresije i morate da pričate sa njima, da im date volju za životom", rekla je Keri jednom prilikom.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Da li će Partizan igrati polufinale Kupa protiv Crvene zvezde?

Rezultati