Film i TV

Direktno.rs

10. 08. 2021. 09:20 0

Kit Harington pokušao da se ubije posle "Igre prestola“

Kit Harington, poznatiji kao Džon Snežni iz „Igre prestola”, progovorio je javno o alkoholizmu i depresiji s kojom se borio po završetku poznate serije 2019. godine

Svojevremeno, priznao je on u intervjuu za „The Sunday Times”, pomišljao je i na samoubistvo, jer drugo rešenje svojih problema nije video.

Danas, slavi što je u potpunosti trezan već pune dve i po godine otkako je bio i u jednom rehabilitacionom centru, a i crne misli ga, kaže, više ne obuzimaju.

„Prošao sam kroz pakao. Život me je samleo. Neke stvari koje su se desile posle „Igre prestola”, a i dok smo još snimali, za mene su bile baš traumatične.

Odao sam se alkoholu, da“, objasnio je on, osvrnuvši se i na odlazak u pomenuti centar, koji košta po 95.000 funti mesečno.

„Tada sam dotako dno“, naglasio je.

Upitan da li je zaista pomišljao i na samoubistvo, nervozno je priznao da jeste.

„Odgovor je… Da. Naravno. Bio sam u ozbiljnoj depresiji. Mnogo šta mi je padalo na pamet, a da nije dobro. O svemu sam ćutao samo da me ne bi zauvek dovodili u vezu sa takvim stvarima. Trebalo mi je vremena da se oporavim, kao i da pobegnem od svega toga“, rekao je glumac.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Uzbudljiva trka

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati