Film i TV

Direktno.rs

07. 03. 2022. 19:39 0

Legendarne scene čuvenog "Guze" (VIDEO)

Prošlo je godinu dana od smrti glumca Borisa Komnenića, a publika ga pored brojnih uloga, ipak, najviše pamti kao Guzu u "Boljem životu".

Među filmskim i televizijskim naslovima u kojima je Komnenić igrao su "Bal na vodi", "Špadijer jedan život", "Gore dole", "Vratiće se rode", "Miris kiše na Balkanu", "Sinđelići", "Apofenija" i drugi.

Ipak, čuvena i dugovečna serija "Bolji život" mu je podarila ulogu zbog koje će ga pamtiti region.Komnenić se u "Boljem životu" predstavio kao Guza. Jednom je rekao da se nadimak Guza iz serije i nije toliko primio, ali da ga tako zove Petar Božović ("jer on može sve, bar kad sam ja u pitanju"). Za njega je, pričao je, "Bolji život" bio mogućnost da se nečemu nadaš, a da za to imaš osnove. A za bolji život u današnje vreme za njega, tako je rekao, bilo bi: "Da ne znam ime nijednog političara."

Glumac nas je napustio 6. marta 2021. u 63. godini posle borbe sa teškom bolešću, ali će njegovo ime i uloge zauvek ostati u sećanju svih koji su poštovali njegov predan rad.

Podsetite se nekih od najpoznatijih scena koje je imao u seriji "Bolji život".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Namirivanje

Zoran Živković [03.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati