Film i TV

[ Izvor: Nova.rs ]

24. 02. 2021. 22:01 1

Otac "Dare iz Jasenovca": Moje dete nije socijalni slučaj

Društvenim mrežama proširila se objava, koja je pokrenula humanitarnu akciju u želji da sakupi novac kojim bi pomogla porodici devojčice Biljane Čekić, sada naširoko poznatoj po glavnoj ulozi u filmu Dara iz Jasenovca. Upravo jednu divnu želju lokalnih meštana, koji su samo želeli da se zahvale devojčici, mnogi su iskoristili kako bi Biljaninu i njene najbliže nazvali socijalnim slučajevima. Ipak, Radovan Čekić, Biljanin otac, kaže da to nije istina i da mu je žao što "neko lažima pokušava da ponizi njega i članove porodice".

- Nikada nisam tražio ništa ni od koga, nikakvu pomoć, niti sam socijalni slučaj kako je to sada prikazano, što je stvarno jako ružno. Sve što je potrebno mojoj porodici stvorim isključivo ja, kao što jeste zadatak svakog domaćina. Radim, borim se i sve što sam stekao bilo je od mojih deset prstiju, ništa mi nije poklonjeno - kaže Radovan Čekić za Nova.rs.

- Rečeno nam je da su nam vrata institucija Republike Srpske uvek otvorena i da se obratimo šta god bude potrebno. Ono što mi je posebno drago jeste da će Bilja dobiti mesečnu stipendiju za školovanje - rekao je otac malene Biljane i dodao:

- Što se tiče pomoći koju su pokrenule naše komšije i lokalni građani, to je isključivo zato što su želeli da se na taj način oduže mojoj kćerki Biljani za uspeh koji postigla. Zahvalio sam se ljudima, to je lep gest, ali opet naglašavam, mi nismo ugroženi, deca imaju za sve normalne potrebe. Mi smo veoma skromna porodica i ne trebaju nam kule i gradovi - zaključuje Radovan.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Vrati mi papuču

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati