Film i TV

I. D.

27. 01. 2021. 10:18 22

Bulić: Milena je predala scenario Bjelogrliću

Voditelj Vanja Bulić otkrio je gostujući u jednoj emisiji da je Milena Radulović predala Draganu Bjelogrliću scenario za seriju po njenoj priči o zlostavljanju u školi Mike Aleksića, ali da je glumac i režiser isprva mislio da je u pitanju izmišljena priča.

Nedavno se u medijima pojavila vest da je u pripremi serija pod nazivom "Učitelj" koja će se baviti slučajem zlostavljanja u školi "Stvar srca" poznatog beogradskog profesora glume Miroslava Mike Aleksića. Njega su za zlostavljanje optužile glumica Milena Radulović i Iva Ilinčić, a uz njih su ga anonimno priijavile i brojne druge bivše i sadašnje učenice.

Kako se pisalo prethodnih dana, Radulović je napisala scenario o ovom traumatičnom iskustvu, a prema rečima Vanje Bulića, materijal je predala Draganu Bjelogrliću.On je naveo da je Bjelogrlić na početku mislio da je u pitanju izmišljotina. 

- On je čitao scenario, nije znao o čemu se radi do pre petnaest dana. Ona mu je jednog dana rekla: "Ja ću izaći u javnost, to je moja životna priča, istinita". Mislio je da je izmišljeno - ispričao je Bulić gostujući u Jutarnjem programu Prve televizije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 22

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati