Film i TV

I. D.

23. 01. 2021. 19:53 0

"Zbog serije 'Klan' naučili smo da obijamo kola"

Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović, mladi glumci koji su zvezde krimi-drame "Klan" govorili su o razlikama između gradova iz kojih potiču i Beograda, kao i tome čemu ih je ova serija naučila.

Serija "Klan" oduševila je gledaoce širom regiona, a mladi glumci Aleksandar Dimitrijević i Nedim Nezirović privlače sve veću pažnju javnosti. U razgovoru za časopis "Hello!" njih dvojica su otkrili šta im je bilo najteže kada su iz rodnih mesta došli u Beograd.

- Ivanjica, koja je veoma lepa, ima tridesetak hiljada stanovnika, ali je teoritorijalno velika. Kada sam došao u Beograd, nije mii bilo lako da se naviknem da od jednog do drugog dela grada putujem kao od Ivanjica do Čačka. Nekad sam menjao tri prevoza i putovao po sat i po. U mom gradu svi su upućeni jedni na druge. Imamo divno šetalište na kome ljudi, dok se mimoilaze, razmene nekoliko rečenica. I ako nekoga ne znate dobro, ispričaćete se. U Beogradu su, što je i normalno kad se uzme u obzir koliki je, odnosi među ljudima mnogo hladniji. Svi su pomalo nervozni i mračni, ali navikao sam - ispričao je Aleksandar.- Bila mi je čudna neverovatna ambicija ljudi iz moje generacije koji su rođeni i odrasli u Beogradu. Daleko od toga da ih osuđujem, ali mi je dotle bila nepoznata enormna želja za uspehom. Pomislio sam da bih verovatno i ja trebalo da budem takav, ali sam na vreme shvatio da ništa neću uraditi ako tokom studija budem išao tempom koji meni ne odgvara. Rekao sam sebi: "Stani, čekaj!" Kad sam to učinio, počele su da mi se dešavaju dobre i važne stvari - objasnio je Nedim.

Oni su priznali da im je rad na ovoj seriji pružio i savladavanje novih "veština".- Naučili smo da obijamo kola. (smeh) Nedimov lik je u tome baš vešt - rekao je Dimitrijević, dok je njegov kolega objasnio da to i nije tako lak posao.

- Lako je obiti golf dvojku, ali novi modeli su komplikovani. (smeh) - kazao je Nedim.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati