Film i TV

Milan Zarić

19. 01. 2021. 18:21 4

Đuričko: Ko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas! (FOTO)

Glumice Milena Radulović i Iva Ilinčić hrabro su istupile u javnosti, otvorile su dušu ispričale sa čime su se sve suočavale na časovima kod nastavnika glume Miroslava Mike Aleksića, koji ih je silovao i seksualno napastvovao. Nakon njihovih ispovesti, dobile su veliku podršku, a poslednja je stigla od glumca Nikole Đurička.

Da je uz svoje koleginice, Đuričko je pokazao na Instagramu, gde je podelio sliku na kojoj je pisalo "Nisi sama", uz šta je dodao:

- Podrška hrabrim devojkama! Ko dirne naše sestre, dirnuo je sve nas - napisao je Nikola Đuričko na Instragramu, uz heštegove "nisi sama", "nisi kriva" i "prijavi nasilje".

Da podsetimo, za bludne radnje Miroslava Mike Aleksića saznalo se u subotu uveče, kada je priveden zbog silovanja i seksualnog napastvovanja polaznica njegove škole glume. Glumica Milena Radulović je u ispovesti navela da ju je Aleksić silovao kada je imala 17 godina i da je to bilo 2012. godine, dok je Iva Ilinčić otkrila da ju je uhapšeni Aleksić napastvovao.

Inače, u nedelju je Miki Aleksiću određen pritvor od 30 dana, dok je on na saslušanju negirao sve za šta je optužen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 4

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati