Film i TV

I. D.

29. 12. 2020. 14:54 0

Naša preporuka: 5 najboljih serija u 2020. (VIDEO)

Godina za nama uprkos svim problemima, bila je plodna kada je u pitanju proizvodnja TV serija. Bilo da uživate u krimi-dramama, psihološkim trilerima ili tinejdž avanturama, mogli ste da pobegnete od stvarnosti i pronađete nešto što vam je okupiralo pažnju i maštu, a mi vam predstavljamo neke od najuspešnijih naslova u 2020.

"The Undoing"Miniserija "The Undoing" ostvarila je neverovatan uspeh kako kod američke, tako i publike širom sveta. Domaći gledaoci nisu izostali sa liste onih koji su bili oduševljeni ovim psihološkim trilerom u kojem su glavne uloge poneli Nikol Kidman i Hju Grant. Serija je zasnovana na romanu "You Should Have Known" i prati priču o terapeutkinji čiji se svet iz korena menja kada sazna da je njen suprug možda odgovoran za ogromnu katastrofu.

"Lovecraft Country"Ova horor drama imala je premijeru u avgustu, a zasnovana je na istoimenom romanu iz 2016. godine. U 10 epizoda koje sve vreme okupiraju pažnju gledalaca, pratimo mladog muškarca koji putuje kroz pedesete godine prošlog veka i otkriva horore segregacije u SAD.

"Žigosani u reketu 2"

Druga sezona jedne od najpopularnijih domaćih serija "Žigosani u reketu" počela je sa emitovanjem krajem 2019. godine na kanalu Nova S. Vrhunac gledanosti dostigla je početkom 2020. godine, pa smo morali da je uvrstimo na ovu listu. Nastavak serije prati dešavanja oko košarkaškog kluba Radnik sa Liona, čija sudbina postaje neraskidivo vezana za sudbinu nekadašnjeg državnog giganta "Sloboda". Seriju možete da pogledate u SBB Video klubu.

"The Secrets She Keeps"Zasnovana na istinitoj priči, radnja ove šestodelne serije smeštena je u Sidnej, iako se istiniti događaj dogodio u Notingemu. Radnja se zasniva na životu Ebi Hemfriz, koja je oteta kao beba. Naime, dve trudnice se sreću u jednoj prodavnici van Sidneja. Njih dve su potpune suprotnosti, vode različite živote, a opasne tajne koje kriju mogle bi da unište sve što vole.

"I Know This Much Is True"Holivudska superzvezda Mark Rafalo imao je neverovatan zadatak u ovoj drami: glumio je dva lika, odnosno dva brata blizanca. Jedan je rastrgan porodičnim obavezama i ljubavnim problemima, dok drugi pati od šizofrenije i pokušava da funkcioniše u svetu koji nije pravljen po njegovim merama. Rafalo je za rad na ovoj seriji nagrađen Emijem za najbolju glavnu ulogu u kategoriji miniserija.

Sve ove serije i još mnogo drugih možete da pogledate ukoliko ste SBB korisnik promotivno do 15. januara, jer ova kompanija tradicionalno otključava dodatne kanale i Video klub sa preko 18.000 atraktivnih naslova. HBO Premium paket možete besplatno da aktivirate putem portala ili aplikacije Moj SBB, a osim HBO i Cinemax kanala, dostupne su vam HBO GO i HBO OD usluge.

Uživajte u kvalitetnom TV programu, jer praznici su najlepši kod kuće.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati