Film i TV

Direktno.rs

18. 12. 2020. 22:40 18

PA, KAKO? Pitala Đerleka da li slavi Svetog Nikolu (VIDEO)

Svašta smo videli i čuli ovih dana na televizijama sa nacionalnom frekvencijom, dakle onih koji su pod kontrolom države, bilo je tu lapsusa, žestokih blamaža i promašaja u programu uživo, ali ono što je večeras izgovorila voditeljka na televiziji Kurir TV do sada nismo čuli.

Naime, ona je ugostila državnog sekretara za zdravstvo Mirsada Đerleka, sa kojim je govorila o epidemiološkim merama tokom predstojećih praznika. A prvi koji dolazi je Sveti Nikola, te će tako sutra veliki broj vernika obeležiti ovog sveca.

I vodeći se time, voditeljka Ivana Majstorović je napravila neverovatan gaf.

- Sutra je Sveti Nikola, najveći broj ljudi slavi tu slavu. I vi, isto. Je l' Vam dolaze gosti? - pitala je ona, da bi joj stigao ekspresan odgovor.

- Ne, ja sam musliman... - procedio je Đerlek.

- Aaa, izvinite - navela je voditeljka, shvativši da je napravila veliku grešku, ali da je sve jednostavno otišlo u etar.

E, Srbijo, posle "staforda", "svetlosti", "odrona", "knjige žalbi", "protivjevreja", pitanja upućenog Dejanu Matiću da li vidi stigli smo i do ovog lapsusa. Ima li svemu ovome kraja?

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 18

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izborna trka

Zoran Živković [27.04.2024.]




Video dana

Gotove za tili čas

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati