Film i TV

Direktno.rs

30. 11. 2020. 14:34 0

Bogdan: Zbog uloge sam smršao 18 kg za mesec dana

Glumac Goran Bogdan otkrio je da je zbog uloge u filmu "Otac" morao da smrša 18 kilograma.

Bogdan je nominovan je za Evropsku filmsku nagradu u kategoriji najboljeg glumca za ulogu u filmu "Otac" Srdana Golubovića, a za potrebe ove potresne drame morao je da smrša čak 18 kilograma.

- Mislim da sam u vežbanju kao i svi drugi. Kada uspem da povežem nekoliko treninga u teretani, svidi mi se taj prijatni umor nakon vežbanja i jedva čekam sledeći termin. Međutim, čim preskočim nekoliko treninga, lagano se ulenjim i postane mi naporno da razmišljam o tegovima. Doduše, dosta toga zavisi i od uloge za koju se pripremam - ispričao je Bogdan za Gloria.hr i dodao:- Zbog "Oca" sam smršao 18 kilograma za nešto više od mesec dana, a za ulogu inspektora Nikole u serijalu "Močvara", koji se trenutno prikazuje u Srbiji, morao sam da se ugojim - otkrio je glumac.- Nema šanse da bih popustio i u ponoć se bacio na pršut. Uostalom, taj fizički bol koji sam osetio kroz naporne vežbe i odricanje od hrane pomogla mi je da shvatim psihičku bol kroz koju prolazi moj lik - pojasnio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Majska sačekuša

Zoran Živković [08.05.2024.]




Video dana

Uništitelj

Anketa

Kojim rečima čestitate Uskrs?

Rezultati