Film i TV

Direktno.rs

29. 11. 2020. 07:00 0

Zamenio je Kalkina u "Sam u kući", a evo gde je i kako sada izgleda

Glumac Aleksandar David Linc proslavio je kada je u trećem dela filma "Sam u kući" u ulozi Kevina zamenio Mekolija Kalkina, a danas se više ne bavi glumom.

Makoli Kalkin proslavio se u prva dva nastavka hit franšize "Sam u kući" ulogom Kevina, koji će verovatno i ovog decembra biti neizbežan na raznim TV kanalima.

U trećem filmu po redu Kalkina je zamenio Aleksandar David Linc, a promenila se cela glumačka postava. Novi dečak u trećem nastavku slučajno se domogao mikročipa, koji je bio skriven u automobilu igrački, a za kojim tragaju opasni zločinci te on zbog svega toga postaje njihova meta.Igrajući Kevina u trećem delu, Mekalkinov naslednik nije ostvario ni približno veliku popularnost, ali javnost i industriju ipak je iznenadila činjenica kako je od glume u potpunosti odustao i danas se bavi zaštitom životne sredine.

Film "Sam u kući 3" tada 8-godišnji Linc snimio je 1997, kasnije se pojavio u filmu "Veliki potez" iz 2001, a glumio je i u serijama "Cybill" i "Mladi i nemirni".Međutim, dečački snovi kao da su ga "prošli", pa je nakon srednje škole odlučio da upiše fakultet i odustane od glume. Danas ima 31 godinu i živi u Los Anđelesu, a u javnosti se retko pojavljuje.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati