Film i TV

Direktno.rs

26. 11. 2020. 13:22 0

Stigla zamena: Danski glumac preuzeo Depovu ulogu

Danski glumac Mads Mikelsen zamenće Džonija Depa u trećem delu filma "Fantastic Beasts", potvrdila je kompanija Warner Bros.

Mikelsen, koji je poznat po ulozi serijskog ubice Hanibala Lektora u američkoj televizijskoj seriji "Hannibal", glumiće zlog čarobnjaka Gelerta Grindelvalda u spinof filmu Harija Potera, autorke J.K. Rouling.

Dep je bio prisiljen da napusti ulogu ranije ovog meseca nakon što je u Velikoj Britaniji izgubio slučaj za klevetu protiv tabloidnih novena "The Sun" koje su ga proglasile “nasilnikom”. Na suđenju koje je trajalo tri nedelje saslušani su Dep i njegova bivša supruga Amber Herd o burnom braku obeleženom nasiljem s obe strane, ali i Depovim opijanjima.Dep, koji je ranije započeo produkciju trećeg filma "Fantastic Beasts" u Londonu, potvrdio je da ga je Warner Bros zamolio da ode.Filmovi Fantastic Beasts smešteni su nekih 60 godina pre filmova o Hariju Poteru, ali u njima je nekoliko istih ključnih likova dok su bili mlađi. Treći, još neimenovani deo filma trebalo bi da se pojavi u julu 2022. 

Prva dva od pet planiranih filmova zaradila su 1,5 milijardi dolara na svetskim blagajnama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati