Film i TV

Direktno.rs

25. 11. 2020. 20:00 1

Biković: Čitajući naslove o sebi, steknem utisak da sam idiot

"Za moj stav prema medijima krivim senzacinalističku psihologiju koja podstiče bespoštednu borbu za klikove. Budući da je sve na prodaju, pa i kultura, to diktira i moj stav prema svemu tome", rekao je glumac Miloš Biković.

On je za magazin "Story" prokomentarisao to to u javnosti često ostavlja utisak džentlmena.

- Ne trudim se da to potenciram, živim u skladu s onim kako sam vaspitan i kako sam kasnije odabrao da živim, oslanjajući se na to vaspitanje - rekao je Biković i ubrzo dodao da iako dame to cene, ne ponaša se uvek tako.

- Prema damama sam džentlmen, osim kada im se izrazito dopada da to ne budem - napomenuo je glumac.

On se osvrnuo i na to da davajući izjave medijima često deluje preozbiljno.- Kada se našalim, novinari i urednici to često zloupotrebe menjajući kontekst šale i dajući neadekvatne naslove. Čitajući naslove o sebi, često steknem utisak da sam idiot, pa onda to verovatno misle i drugi. Zato sam rešio da se retko šalim, samo kad mislim da to ne može da se pogrešno protumači. I nekako se opet ispostavi da grešim - rekao je glumac i dodao:- Za moj stav prema medijima krivim senzacinalističku psihologiju koja podstiče bespoštednu borbu za klikove. Budući da je sve na prodaju, pa i kultura, to diktira i moj stav prema svemu tome i pokušavam da se od toga zaštitim. Prihvatio sam to. Ranije me je nerviralo, ali sada to prihvatam kao tužnu realnost, poput one da su deca u Africi gladna. To je tako i ne znam ko to može da promeni - zaključio je.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 1

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati