Film i TV

Direktno.rs

23. 11. 2020. 06:00 0

Sofija Loren se vratila i predviđaju joj novog Oskara

Nakon 11 godina pauze, glumačka diva Sofija Loren vraća se na filmsko platno i to u ostvarenju svog sina, reditelja Edoarda Pontija.

U Netfliksovom filmu "The Life Ahead" Loren glumi gospođu Rosu, Jevrejku koja je preživela Holokaust, a odlučila je da brine o napuštenom dečaku, siročetu iz Senegala.

Film je snimljen po istoimenom romanu francuskog pisca Romaina Garija Madam Rosa i njegova je druga adaptacija, iako autori filma tvrde da se ne radi o rimejku.Premijera je održana u oktobru u Rimu, a film se odnedavno prikazuje i na Netfliksu.

- Iskoristila sam šansu i prihvatila ulogu Rose, koja me podseća na majku - rekla je vitalna glumica koja je sa sinom je sarađivala već dva puta, poslednji put u filmu "Between Strangers" pre 18 godina.- Svojevremeno sam odlučila da usporim tempo snimanja jer sam želela više vremena da provodim sa porodicom i svojim sinovima. Na kraju je ispalo da ne samo da sam usporila tempo snimanja, već sam u potpunosti prestala da glumim - ispričala je nedavno novinarima. 

Rekla je i da je dobijala brojne ponude za uloge, ali da je nijedna nije dovoljno inspirisala kao ona gospođe Rose. Dodala je da njena saradnja sa mlađim sinom kao rediteljem funkcioniše dobro jer su oboje perfekcionisti.Kritičari kažu da je ova uloga poznate italijanske glumice sasvim neglamurozna i da nije isključeno da bi ova oskarovka mogla opet da se nađe u užem izboru za nagradu Američke filmske akademije.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati