Film i TV

Direktno.rs

21. 11. 2020. 11:22 24

Nakon "svetlosti" i "staforda", dobili smo i "odron" (VIDEO)

Za 12:30 časova zakazan je pomen u Hramu Svetog Save. Nakon toga, celog dana i noći, beogradski sveštenici će čitati sveta jevanđelja nad ODRONOM...rekla je voditeljka Jutarnjeg programa TV Happy, Jovana Jeremić, član Saveta za spoljnu politiku, međunarodne odnose i regionalnu saradnju Socijalističke partije Srbije.

Đak generacije, kako je za sebe rekla perjanica Ivice Dačića, zaposlena kod Milomira Marića, ne prestaje da šokira javnost svojim lapsusima. Nakon što je dr Aleksandra Sredojevića, protojereja-stavrofora, predstavila kao psa rase staford, Jovana Jeremić je odar (mesto gde leži telo pokojnika do sahrane) pobrkala sa odronom.

Najnoviji gaf Jeremićeve eklatantan je primer stanja u kojem se nalaze mediji u Srbiji pod Aleksandrom Vučićem. Nepismenost, neobrazovanost, primitivizam, očajna dikcija, katastrofalno akcentovanje...odlika je Vučićevog starletizovanog novinarstva, u kojem su samo partijska podobnost i lojalnost bitni.
Podsetimo, Jovana Jeremić je ušla u politiku preko tadašnjeg verenika, a sadašnjeg supruga, Vojislava Miloševića, inače funkcionera Srpske napredne stranke iz Pirota.
- Moj verenik Vojislav dosta mi pomaže da se spremim za novu funkciju (člana Saveta SPS - prim.aut.). Mi smo prošlog vikenda uz kafu obnovili čitavu istoriju 20. veka! Jer kako da držim govore ako ne znam zašto je počeo Prvi svetski rat?! Jednostavno, u budućnost ne može da se ide, ako se ne poznaje prošlost. On dosta radi sa mnom, što mi je dragoceno, a sudbina će odrediti gde ću završiti u politici. Još sam ja zelena, politika je beskrupulozna borba i treba učiti od najboljih, a ja sam spremna da budem vrhunski učenik - rekla je Jeremićeva medijima, ogoljujući tužno stanje srpskih medija i kadrovske politike vladajućih stranaka.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 24

ostavi komentar
Vidi još

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

U čemu je problem?

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati