Film i TV

Direktno.rs

13. 11. 2020. 14:33 5

Jovana u svađi sa Srđanom? Ubrzo sama na ekranima

Autorska emisija Jovane Joksimović krajem novembra će početi da se emituje na televiziji K1, ali bez Srđana Predojevića s kojim je, prema pisanju portala Nova S, u konfliktu zbog odustajanja od tužbe televizije Prva na kojoj su donedavno vodili jutarnji program.

Voditelji Jovana Joksimović i Srđan Predojević donedavno su, prema pisanju pomenutog portala, imali međusobni dogovor da angažuju advokata kako bi predali zajedničku tužbu protiv televizije Prva.

Međutim, voditeljka je navodno odustala od tužbe, jer je uspela da dobije otpremninu od pomenute televizije, dok Predojeviću nije isplaćena nadoknada za dugogodišnji rad na istoj. Ovo je bio trenutak kada je došlo do konflikta među dugogodišnjim saradnicima i kumovima.

Beogradski mediji pišu da supruga pevača Željka Joksimovića prelazi na njegovu televiziju, a imaće svoju autorsku emisiju.

U toku je pravljenje studija u kojem će se Jovana obraćati gledaocima pet puta nedeljno.

Prema prvim saznanjima, ova emisija bi trebalo da počne sa emitovanjem krajem novembra, ali Jovani društvo neće praviti dugogodišnji kolega Srđan Predojević.On je, navodno, odlučio da nastavi karijeru u drugom pravcu i ne želi više da radi na televiziji.

Podsetimo, Jovana i Srđan su nedavno dobili otkaz sa Prve televizije putem Instagrama, a menadžment ove kuće je kao razlog njihovog otpuštanja naveo "nepoštovanje radnih obaveza".

Njih su u jutarnjem programu na Prvoj zamenili Marijana Tabaković, Filip Čukanović, a od jutros im se pridružila i bivša voditeljka rijalitija i drugih emisija na televiziji Hepi Bojana Ristivojević.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 5

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati