Film i TV

Direktno.rs

03. 11. 2020. 20:00 0

Zvezda "Močvare": Ne želim da budem majka petoro dece

Glumica Miona Marković u intervjuu za magazin "Gloria" otkrila je kako se spremala za lik Marijane u seriji "Močvara", ali i kako vidi sebe u budućnosti.

Miona je ćerka poznatog istoričara Predraga Markovića, ali je za razliku od oca krenula putem umetnosti. Zavoleli smo je u seriji "Jutro će promeniti sve", a od tada niže uspehe.

Poslednja uloga kojom je oduševila gledaoce je ona u krimi drami "Močvara". Miona je za časopis "Gloria" otkrila na šta je bila spremna kako bi što bolje dočarala lik krhke Marijane.- Imala sam tremu. Pošto igram majku ubice, a treba opravdati lik, dosta sam istraživala njenu biografiju. U razgovoru sa rediteljem Olegom Novkovićem došla sam do repera za moj lik. To je Marijaan Fejtful, neobična ličnost, koja je rođenda kao grofica, a završila je na ulici kao zavisnica od heroina. Moja Marijana je predstavnik generacije osamdesetih i devedesetih godina koju je heroinska zavisnost uništila. Kada bih posle snimanja došla kući, plakala sam jer mi je bilo žao mog lika - priznala je glumica i dodala:

- Još na kastingu sam uvidela da taj lik puši, pa sam u 23. godini prvi put zapalila cigaretu i naučila da pušim. Kada sam završila snimanje, ostavila sam cigarete na dva meseca, ali sam im se vratila. Duvan je sad moj jedini porok - objasnila je.Ona je kratko prokomentarisala i da li sebe vidi kao suprugu i majku.

- Volela bih da idem glumačkim putem Milene Dravić, a ne da budem majka petoro dece - zaključila je Miona.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati