Film i TV

Direktno.rs

29. 10. 2020. 22:03 0

Klunijev novi film: Uvek sam izgledao starije, sad sam matorac (VIDEO)

Džordž Kluni izbacio je trejler za svoj novi film "The Midnight Sky", koji će svoju premijeru imati, bez pompeznog crvenog tepiha, u decembru na striming platformi Netflixa.

Čuveni glumac, od kako je dobio decu, sa suprugom Amal uživa u porodičnom životu, a manje radi. Pposlednji put igrao je u filmu "Igra novca", gde mu je partnerka bila Džulija Roberts. Nakon toga režirao je film "Predgrađe", glumio u seriji "Kvaka 22", a sada se vraća u pravom stilu.Film "The Midnight Sky" je nastao po motivima knjige "Good Morning, Midnight" Lili Bruks-Dalton i u njemu Kluni glumi naučnika Augustina Lofthausa, koji se nalazi u istraživačkoj stanici na Arktiku. Vreme je postapokaliptično, on je poslednji čovek na Zemlji, ujedno umire od raka, ali saznaje da se na stanici nalazi devojčica koja se prošvercovala tokom poslednje evakuacije.Njegov cilj je da zaustavi povratak istraživačkog svemirskog broda s jednog od Jupiterovih satelita na planetu Zemlju, jer na Zemlji više nema života.Reč je o naučno-fantastičnom filmu koji Kluni opisuje kao "mešanca" filmova "Povratnik" i "Gravitacija". Pored Klunija, u filmu glume Felisiti Džons, Dejvid Olijovo, Tifani Bune, Kajli Čendler i Demijan Bičir. Oni su astronauti u istraživačkom svemirskom brodu, dok devojčicu Iris glumi Kaoilin Springal.

- Lik kog glumim ima 70 godina. Na nesreću, sve sam bliže tom izgledu. Uvek sam izgledao malo starije, ali sada tako i izgledam. Rekao bih da izgledam kao moj otac, ali moj otac izgleda bolje od mene - rekao je Kluni za "Variety".

Pogledajte kako izgleda trejler za novo Klunijevo čedo "The Midnight Sky".

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati