Film i TV

Direktno.rs

17. 10. 2020. 18:00 0

Realna priča: Prvi srpski film na Amazonu!

Film Gordana Kičića "Realna priča", biće dostupan gledaocima širom sveta na provajderskoj mreži Amazon, a od danas na RTS-u počinje i emitovanje serije rađene po istoimenom filmu.

Rediteljsko čedo našeg glumca, u kom je takođe odigrao i glavnu ulogu, zajedno sa partnerkom Ninom Janković, od sada će moći da se gleda i preko jedne od najvećih svetskih platformi Amazon Prime.

- Velika mi je čast što se film nalazi na platformi Amazon Prime paralelno sa ostvarenjima iz celog sveta. To je na neki način potvrda da "Realna priča" govori o univerzalnoj temi gde jezik nije barijera - rekao je Kičić i najavio početak emitovanja serije "Mama i tata se igraju rata", koja je rađena kao nastavak filma.- Pored toga, veliko mi je zadovoljstvo što će naši gledaoci imati priliku da od 17. oktobra na RTS 1 subotom i nedeljom od 20 časova, gledaju seriju "Mama i Tata se igraju rata" koja je nastavak filma "Realna priča" - objasnio je Gordan.

Serija "Mama i Tata se igraju rata" nas vodi kroz sagu o glumcu, Veljku Radisavljeviću (Gordan Kičić), koji ima utisak da se ceo svemir urotio protiv njega.Veljko je hodajući problem i čvrsto veruje da sav nesklad stvaraju ljudi oko njega, zbog čega često upada u komične sukobe sa prijateljima, porodicom, kolegama, pa čak i slučajnim prolaznicima.

Kroz deset epizoda gledaoci će biti svedoci raznoraznih komičnih i dramskih situacija kroz koje prolaze junaci serije.

U seriji osim Gordan Kičića i Nine Janković Dičić, koja tumači njegovu suprugu, igraju i devojčica Lena Lazović, kojoj je ovo prva uloga na filmu, kao i Nebojša Ilić, Vojin Ćetković, Nenad Jezdić, Branimir Brstina, Svetozar Cvetković, Katarina Gojković i drugi.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Fakiri

Zoran Živković [25.03.2024.]




Video dana

Pobednički ples

Anketa

Šta će Partizan uraditi u Evroligi?

Rezultati