Film i TV

Direktno.rs

30. 09. 2020. 17:03 0

Tamara Krcunović: Čovek često sazida kule i u njima sedi sam

Glumica Tamara Krcunović u otvorenom razgovoru za "Story" navela je da joj brak kao institucija ne znači mnogo i da smatra da mnogi ljude prave grešku čekajući pravi trenutak za posvećivanje emotivnom životu.

Zvezda filma "Vlažnost" i serija "Senke nad Balkanom", "Ubice mog oca" i "Urgentni centar" govorila je o liku Mace koji tumači u novoj seriji "Zlatni dani". U pitanju je žena koja nakon svega 48 sati od stupanja u vezu sa jednim muškarcem, odlučuje da se uda za njega. 

- Maca je imala sreću da nakon izlaska iz prvog braka ostvari bliskost i vezu s još jednim muškarcem. Kako je to čudno, nekim ljudima ljubav se nikada ne dogodi, a njoj, eto, dva puta. Volim da napomenem da mi susret nje i njenog partnera, koga tumači Andrija Kuzmanović, liči na onaj sudbonoski koji su imali Romeo i Julija. Sreli su se i trenutno zaljubili, a potom odlučili da započnu zajednički život, što je neuobičajeno, naročito za ljude u zrelim godinama koji imaju decu - ispričala je glumica i dodala:

- Stalno sam, pre nego što smo počeli da snimamo, pronalazila razlog za njihovo ponašanje i postavljala pitanje šta je još pored hemije među njima proradilo. Znate, i meni se često svidi prodavac na ulici pa ne idem da živim sa njim - kroz smeh je rekla Tamara.

Ona je objasnila i da i dalje nije uvidela šta je recept za uspeh kada su u pitanju emotivne veze, ali da uviđa jedan očigledan problem.

- Zbunjeni smo kada je reč o muško-ženskim odnosima. Večita su pitanja kako prepoznati ljubav, iz čega napraviti izbore za životnog partnera, a suština je zapravo u tome da danas niko od nas nije spreman na kompromise. Mislim da nas je vreme u kojem živimo nateralo da fokusiramo na materijalno, uvereni da ćemo posle, kada se obezbedimo finansijski, moći da se posvetimo emotivnom. Međutim, često se događa da čovek sazida kule i u njima sedi sam ili s pogrešnom osobom - navela je Krcunović.

Dodala je i da joj institucija braka ne predstavlja bitan faktor u životu.

- Mislim da na ljude ne utiče mnogo to da li je njihov odnos ovekovečen papirom. Verovatno bi trebalo da mi se dogodi Macina sudbina pa da promenim mišljenje - duhovito je navela mlada glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati