Film i TV

Direktno.rs

21. 09. 2020. 20:03 3

REM zabranio emitovanje jutarnjeg na TV Prva

Regulatorno tela za elektronske medije (REM) je izreklo meru zabrane emitovanja emisije "Jutro" u trajanju od 24 sata, pa se sutra od 6.55 do 11.00 ta emisija neće prikazivati na televiziji Prva, navodi se u odluci.

Kako piše na zvaničnom sajtu REM-a, ova mera je izrečena zbog toga što je emisija "Jutro" 10.03.2020. godine, u navedenoj emisiji, prilikom obaveštavanja građana da je Regulatorno telo za elektronske medije izreklo meru upozorenja tom pružaocu medijske usluge, ponovo i indirektno otkrilo identitet maloletnog lica - zbog čega je REM inicijalno i izdao upozorenje.

Ovo je samo jedna u nizu vesti o jutarnjem programu pomenute televizije koja je ovih dana uzburkala domaću javnost.

Podsetimo, televizija Prva danas je izdala zvanično saopštenje u vezi prekida radnog odnosa voditelja Srđana Predojevića i Jovane Joksimović, navodeći da "njih dvoje nisu ispoštovali dogovorene obaveze".

- Prva TV je odlučila da okonča saradnju sa Jovanom Joksimović i Srđanom Predojevićem zbog nepoštovanja radnih obaveza - piše u saopštenju.

Jovana Joksimović je potom, na Instagramu, objavila njihovo saopštenje preko kojeg je napisala: "Kakva televizija, takva objava".

Voditelji jutarnjeg programa Jovana Joksimović i Srđan Predojević iznenada su prekinuli saradnju sa TV Prva, a kako se navodi, glavni razlog su nesuglasice između produkcije i voditeljskog para, a delom i novi voditelj Filip Čukanović, koji ih je menjao tokom letnje pauze.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 3

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati