Film i TV

Direktno.rs

19. 09. 2020. 14:06 0

Nina Badrić i Žarko Laušević zajedno na Hvaru! (FOTO)

Nina Badrić još jednom je iznenadila pratioce društvenih mreža, ovog puta ne zanosnom figurom u kupaćem kostimu već društvom u kom se nalazi.

Pevačica se nalazi na Hvaru, a na svoj Instagram profil okačila je fotografiju na kojoj se nalazi sa poznatim i velikim šarmerom Žarkom Lauševićem i producentom Moom Stojnićem. Da sve bude još intrigantnije, Nina je ispod objave napisala:

- "Leto kada sam naučila da letim" - tajnovita je bila pevačica koja je uz ovaj naslov stavila i znak filmske klape aludirajući da je snimanje u toku.

Naime, reč je o snimanju filma "Leto kada sam naučila da letim" po istoimenom romanu za decu Jasminke Petrović, po čijoj knjizi je sniman i film "Zlogonje".

Knjiga prati emotivnu priču tinejdžerke koja odrasta i napušta svet detinjstva. Ona odlazi sa bakom i dekom na Hvar u posetu bakinoj sestri, što svakako ne zvuči kao letovanje iz snova jedne tinejdžerke. Međutim, kada stigne na Hvar, gde ne poznaje nikog i ne razume reči i običaje, pa ni zašto baka plače pri susretu sa sestrom, letovanje počinje da liči na košmar. Glavna junakinja Sofija povlači se u knjige, muziku i sanjarenje u nadi da će joj tako brže proći vreme. Ali leto za nju ima puno iznenađenja.

U novom ostvarenju igraće Žarko Lauševič i Olga Odanović, dok će devojčicu Sofiju igrati mlada Klara Hrvanović. Za sada ostaje pitanje da li je Nina bila samo neobavezni gost na setu ili će se pevačica možda oprobati i u glumačkim vodama.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Zavrteće vam se u glavi!

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati