Film i TV

Direktno.rs

15. 09. 2020. 10:12 13

Jovana zanemela! Tiodorović zapretio: Ustaću i otići ću!

U jutarnjem programu Prve televizije malo, malo pa dođe do usijanja u studiju, a ovoga puta gost se izvikao na voditelje programa i zapretio odlaskom iz programa.

Jovana Joksimović i Srđan Predojević  su sa gostima u studiju razgovarali o ovogodišnjem letovanju i gde ljudi mogu da pronađu povoljne aranžmane čak i u septembru, a onda se u program uključio i epidemiolog dr Branislav Tiodorović, kome se nimalo nije svidela nonšalantnost teme koja se vodila.

- Baš veselo i prijatno, voleo bih da tako bude u našim bolnicama i kovid ambulantama, a neće biti. Pitajte naše kolege kako im je bilo u julu, pitajte i građane, a da ne govorim o porodicama umrlih - rekao je on.

Jovana je zbunjeno pokušala da objasni doktoru da dobro raspoloženje u studiju nije bilo znak neozbiljnosti, međutim Tiodorović to nije prihvatio kao izgovor i zapretio:

- Ustaću, i otići ću, ako mi ne dozvolite da ispričam šta hoću - rekao je on, nakon čega je u studiju nastao muk.

- Ko kaže da odlaze u sigurne zemlje? Koja je to sigurna zemlja u Evropi? Kada je to Crna Gora ili Albanija bila sigurna, Hrvatska se promenila pre mesec dan. Molim vas, budimo ozbiljni, imamo vrlo ozbiljnu situaciju, nesigurno je u zemlji više nego ikada, i treba da se sačuvamo. Zašto su Englezi bežali iz Hrvatske, Austrijanci, Nemci? Opet mi Srbi ispadamo najpametniji narod, pa nemojte, molim vas - rekao je član kriznog štaba i nastavio:

- Jasna je poruka da se ne ide iz zemlje. Svako je mogao da uživa i u Srbiji. Mogu da razumem želju za odmorom, ali ponašajmo se odgovorno. Nisam siguran da svi prate ono što pričamo. Sa splavova u Beogradu se nikome nismo javljali - povisio je ton rekavši da je stručni tim na raspologanju svakom građaninu koji se vraća iz inostranstva a želi dsa sačuva svoju porodicu.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 13

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati