Film i TV

Direktno.rs

12. 08. 2020. 18:54 0

"Kada čovek klone, najlakše se uz decu digne"

Glumica Tamara Dragičević nedavno je počela snimanje filma "Toma" o životu i karijeri legendarnog muzičara Tome Zdravkovića. Tumačiće ulogu Silvane Armenulić, a magazinu "Story" otkrila je kako se priprema, kao i šta joj daje snagu tokom neizvesnih dana u kojima se nalazimo.

Uspešna glumica je nedavno rekla da oseća veliku odgovornost zbog poverenja koje joj je ukazano prilikom dodeljivanja uloge čuvene Silvane Armenulić. Prema kome oseća odgovornost?

- Najveći izazov za nas glumce je kada tumačimo lik koji je postojao ili je u trenutku snimanja još uvek živ. Svi težimo ka tome da ga što verodostojnije iznesemo, ali opet se slažemo da su imitacije potpuno pogrešne. Jedini pravi način je da pokušamo da odglumimo svoju verziju. Što se pomenute odgovornosti tiče, moram da priznam da sam mislila isključivo na publiku. Silvana je bila diva svog vremena i dan-danas ne postoje bitni dogašaji i proslave u životuima svakoga od nas da nisu propraćeni njenom muzikom. Bila je specifična, neverovatna ličnost, duša i energija. Graciozna žena koja je sa sobom nosila tugu, što ju je činilo vrlo posebnom i intrigantnom - rekla je Tamara.

Živimo u jako neizvesnom vremenu zbog situacije sa koronavirusom, a glumica je otkrila kako se ona i suprug Petar Benčina nose sa činjenicom da ne znaju šta sutra donosi.

- Kao i svi drugi, borimo se. Istina je da su umetnici najviše stradali, ali i mnogi drugi psolovi su stali. Meni se, na svu sreću, sada dogodilo ovo snimanje, a moglo je i da ga ne bude. Više ništa ni sa kim ne možeš da se dogovoriš, sve je pod znakom pitanja, ipak i pored toga ne gubimo andu da će uskoro sve ponovo doći na svoje. Nisam osoba koja je sklona očajavanju, uvek tražim rešenje ili način da se prilagodim situaciji - otkrila je ona.

Sa suprugom ima dvoje dece, ćerkicu Stašu i sina Lazara. Koliko joj dečji pogled na svet u ovim trenucima pomaže?

- Moram da primetim da ćete iskrenu radost na njihovim licima zbog malih stavri retko kada videti kod odraslih ljudi. Uvek kada pogledam Stašu i Lazara, setim se koliko sam se radovala samo tome što sam završila domaći i što mogu da izađem napolje da se igram sa drugarima. Kada čovek klone, najlakše se uz decu digne. Lepo je radovati se sitnicama, koje su svuda oko nas, a prestali smo da ih primećujemo - zaključila je glumica.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Kornjača akrobata

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati