Film i TV

Direktno.rs

02. 08. 2020. 11:27 0

Brutalno: Trka bez prestanka u novoj emisiji (VIDEO)

Ber Grils se vraća u domove širom sveta novom emisijom koja će učesnike suočiti sa najvećim izazovom do sada viđenim u ovakvim programima.

Grils je pokupio simpatije gledalaca zbog svojih avantura u različitim delovima planete i zbog spremnosti da "preživi" u divljini koristeći sva raspoloživa sredstva. Tako je nastao i čuveni snimak na kojem pije sopstveni urin kako bi se spasio u neprijateljski nastrojenom delu Australije.

U najnovijoj emisiji pod nazivom "World’s Toughest Race: Eco Challenge Fiji" Grils će biti u ulozi voditelja dok će 66 različita tima iz 30 zemalja učestvovati u neprestanoj trci, samo uz pomoć mape i kompasa. Dodatni uslov je da tokom akcije tim ne sme da izgubi nijednog člana, a ukupna dužina trke je 671 kilometar.

Različiti tereni i aktivnosti, uključujući penjanje, rafting i planinski biciklizam naćiće se na putu učesnika koji će se 11 dana boriti da stignu do cilja.

Ova avanturistička emisija u produkciji kuće Amazon imaće deset epizoda. U trejleru koji je nedavno objavljen, vidimo da će osim fizičke spremnosti i brutalnog tempa trke, akcenat biti i na ljudskim pričama. Otac kojem je dijagnostifikovan Alchajmer i koji se u ovu avanturu upušta sa sinom kako bi se dodatno zbližili ili devojka iz Indije koja ima misiju da pokaže da pol nema nikakve veze sa mogućnostima, samo su neke od ličnih ispovesti koje ćemo imati prilike da vidimo.

Jedan od učesnika tokom trejlera naglašava i da je za četiri dana imao samo četiri sati sna.

Emisija koja će pokazati neverovatnu spremnost učesnika biće premijerno prikazana 14. avgusta na platformi Amazon.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati