Film i TV

Direktno.rs

31. 07. 2020. 21:49 0

Voditeljka se izvinjava, slede otkazi?

Voditeljka Elen Dedženeris suočena je sa novim optužbama o neprimerenom ponašanju na snimanju svoje emisije, ali je konačno odlučila da se oglasi.

Nakon više optužbi na račun popularne voditeljke Elen Dedženeris, među kojima je i ta da dozvoljava rasističke uvrede prema svom osoblju od strane producenata emisije, oglasio se i australijski voditelj Nil Brin koji je izneo nove informacije.

Kad je Elen gostovala u ovoj zemlji 2013. godine, Brinu je rečeno da ne sme da gleda, prilazi ili razgovara sa Dedženeris pre emisije. On je naveo i da se njeno osoblje konstantno ponašalo kao da "hoda po jajima", kao i da su se preglasno smejali čak i kada ništa nije bio smešno.

Već nedeljama u javnost izlaze različita svedočenja bivših i trenutno zaposlenih obožavane voditeljke koja prete da joj ugroze reputaciju brižne osobe koja je do sada važila. Elen je odlučila da se nakon dužeg ćutanja oglasi po ovom pitanju.

- Kako je emisija rasla, ja nisam uspela da održim kontrolu svega i oslanjala sam se na druge da rade svoj posao onako kako znaju da bih želela. Očigledno je da neki nisu. To će se sada promeniti i ja ću se postarati da se ovako nešto nikada ne ponovi - napisala je Dedženeris aludirajući na potencijalna otpuštanja.

- Takođe sam shvatila da neki ljudi koji rade za mene konstantno pričaju u moje ime i pogrešno me predstavljaju. To mora da prestane. Kao neko koga su osuđivali i ko je umalo sve izgubio samo zbog toga ko je, ja zaista razumem i saosećam sa svima prema kojima se nepravedno postupa. Strašno mi je kada pomislim da se bilo ko od mojih zaposlenih ovako osetio - navela je Elen.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Izbor(i)

Zoran Živković [23.04.2024.]




Video dana

Topli sendvič

Anketa

Gde ćete provesti predstojeće praznike?

Rezultati