Film i TV

Direktno.rs [ Izvor: Blic ]

06. 07. 2020. 12:09 0

Tihomir Stanić popio alkohol posle 18 godina: Gadi mi se!

Snimanje serije "Kamiondžije" uveliko je počelo na Ubu, a glumac Tihomir Tika Stanić ide iz uloge u uloge, ne ostavljajujući prostor da se odmori, već sa nestrpljenjem iščekuje nove projekte u kojima podjednako uživa.

Žanrove menja uspešno i reditelji uživaju radeći s njim, pa pre nego što je otišao za Ub, Stanić je završio kriminalističku seriju "12 reči" rediteljke Jelene Stolice.

Za potrebe ove uloge Stanić se posle skoro 20 godina, od kada je prestao da pije alkohol, susreo s njim, kada je na snimanju slučajno umesto vode popio viski, što mu, kako kaže, nije baš prijalo.

- U prvi mah sam se uplašio, pa razbesneo, a onda shvatio da mi se osećanje gađenja prema alkoholu toliko razvilo u ovih osamnaest godina od kad ga ne pijem, da sam brzo zaboravio tu beznačajnu epizodu - rekao je Tihomir Stanić za "Blic".

Velike vrućine koje ovih dana vladaju našom državom Staniću ne smetaju tokom snimanja, jer uživa radeći seriju "Kamiondžije". Ova komedija neće biti rimejk dela koji su ostavili trag u domaćoj kinematografiji Pavle Vuisić i Miodrag Petrović Čkalja.

- Dugo sam već uključen u pripreme i realizaciju serije koju je Gordan Mihić napisao pre nekoliko godina. Likovi i situacije podsećaju na legendarne Paju i Jareta, ali u pitanju su drugi ljudi u ovim novim društvenim okolnostima i nadam se da ćemo zahvaljujući reditelju Filipu Čoloviću i vrhunskoj ekipi profesionalaca koji su angažovani na ovom projektu na duhovit način dosegnuti vanvremenske i večne teme i probleme egzistencije na margini društva koje u svakoj generaciji ljude iznova muče - otkriva je Stanić, kojem je partner u ovom projektu kolega Nenad Jezdić.

Dragi čitaoci, da biste nas lakše pratili i bili u toku preuzmite našu aplikaciju za Android ili Iphone.

Komentari 0

ostavi komentar

Ostavi komentar

Da biste komentarisali vesti pod Vašim imenom

Ulogujte se
Pravila komentarisanja
Prednost u objavljivanju komentara imaće registrovani korisnici i kvalitetniji komentari.
Direktno.rs zadržava pravo izbora, brisanja komentara, ili modifikacije komentara koji će biti objavljeni.
Zabranjeno je objavljivanje ideja, informacija i mišljenja kojima se podstiče diskriminacija, mržnja ili nasilje protiv lica ili grupe lica zbog njihovog pripadanja ili nepripadanja nekoj rasi, veri, naciji, etničkoj grupi, polu ili zbog njihove seksualne opredeljenosti, bez obzira na to da li je objavljivanjem učinjeno krivično delo. Komentari koji sadrže govor mržnje i psovke, takodje neće biti objavljeni.
Sadržaj objavljenih komentara ne predstavlja stavove redakcije, već samo autora komentara.


Ravnopravnost

Zoran Živković [12.04.2024.]




Video dana

Metalika moj dobar drugar

Anketa

Ko je kriv za razočaravajuću sezonu Zvezde i Partizana u Evroligi?

Rezultati